RINGS ONLY  – Intenzivna dvodnevna delavnica

z mojstrom juvelirstva Nenadom Stojaković.

 

NOVI TERMIN 2018: 3. in 4. NOVEMBER 2018. PRIJAVE ODPRTE

Cena 230€
V ceno je vključeno srebro,  ter vsi ostali materiali in orodja.

 

 

 

Ali se želite učiti od najboljših? Iz Beograda prihaja k nam eden do najboljših mojstrov juvelirstva na teh prostorih. Nenad je znan po svojih prstanih, za katere je značilen sodoben dizajn, popolnoma integrirana sestavljena konstrukcija in nenavaden način vgradnje kamna. Nenad je diplomiral na Accademii Riaci v Firencah, na oddelku za oblikovanje klasičnega srebrnega nakita, s potekom časa pa je razvil avtorsko tehniko, ki jo bo predstavil na tej delavnici.  Lahko se boste naučili, kako izdelati takšen prstan od A do Ž.  Več o njegovem nakitu je na voljo tukaj.

Prvi dan se boste ukvarjali najprej z dizajnom in teoretičnim delom izdelave prstana, nato pa sledi priprava srebrne plošče, rezanje, upogibanje, varjenje prstana in cilindra za prstan.

Drugi dan se boste naučili, kako povezati cilinder in prstan, obdelava (brušenje, poliranje, patiniranje) in vgradnja kamna.

Imate možnost, da kamen prinesete sami ali pa vam ga kupimo mi, po posvetovanju z vami. Pišite nam na info@oblikovanjenakita in potrudili se bomo poiskati najboljšo rešitev za vas.

Tisti, ki že imajo osnovna znanja iz obdelave plemenitih kovin, lahko takoj preidejo na bolj napredno raven in dizajnirajo bolj zapletene oblike, mi pa se bomo prilagodili vašemu predhodnemu znanju.

Tečaj traja dva dni, od 10 do 17h, poteka v srbskem jeziku, prevajanje je na voljo.

Prijavite se prek kontaktnega obrazca in v polje “naslov” obvezno vpišite, za kateri tečaj se prijavljate.

Pin It on Pinterest

Share This

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni

o prihajajočih dogodkih in aktualnih novicah.

Prijava je bila uspešna